Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

jeugdwaterschappers4.jpg

Laatste nieuws


vakkanjers-dijk-proef-1.jpg

Hoe sterk zijn onze dijken?

Wat is ervoor nodig om een dijk te laten instorten? Dat wordt getest bij de ‘damwandbezwijkproef’ in Eemdijk. Jarno en Rogier, jeugdbestuurders van waterschap Rivierenland, leggen in een Vakkanjers-video uit hoe dat in zijn werk gaat.

Belle Holthuis.jpg

Nieuwe jeugdbestuurder voor waterschap Aa en Maas

Belle Holthuis uit Asten is per 1 januari 2017 de vertegenwoordiger van waterschap Aa en Maas in het nationaal Jeugdwaterschapbestuur.

 Agenda

Jeugdwaterschap-weekend

Plaats : N.n.b.

Datum : 10-06-2017
Tijd       : 13:00 - 14:00

Jeugdwaterschap

Het eerste nationale jeugdwaterschap is een groep jongeren tussen de 12 en 18 jaar die de verschillende waterschappen vertegenwoordigt.

Het jeugdwaterschap wil ervoor zorgen dat jongeren meer betrokken worden bij waterbeheer in eigen land.

Laatste blog berichten


eemdijkproef.JPG

Damwandbezwijkproef Eemdijk

Rogier mocht aanwezig zijn bij de start van de landelijke macrostabiliteitsproef in Eemdijk en schreef daar een blog over.

Henk Ovink.jpg

Jeugdwaterschap bezoekt Deltares en het Binnenhof

Vrijdag 9 december was het weer zover: een nationale bijeenkomst van het Jeugdwaterschap. Deze keer een bijzondere. Er werd namelijk een bijna voltallig nieuw jeugdbestuur geïnstalleerd.