Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

jeugdwaterschappers4.jpg

Laatste nieuws


Belle Holthuis.jpg

Nieuwe jeugdbestuurder voor waterschap Aa en Maas

Belle Holthuis uit Asten is per 1 januari 2017 de vertegenwoordiger van waterschap Aa en Maas in het nationaal Jeugdwaterschapbestuur.

waterlelies-585x335.jpg

In memoriam: Bart Bongaards

Met grote droefheid heeft de Unie van Waterschappen vernomen dat oud-jeugddijkgraaf Bart Bongaards is omgekomen bij een ski-ongeluk in Oostenrijk.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap van Delfland, verkiezing nationaal Jeugddijkgraaf

Datum : 16-03-2018
Tijd       : 09:00 - 17:00

Jeugdwaterschap

Het eerste nationale jeugdwaterschap is een groep jongeren tussen de 12 en 18 jaar die de verschillende waterschappen vertegenwoordigt.

Het jeugdwaterschap wil ervoor zorgen dat jongeren meer betrokken worden bij waterbeheer in eigen land.

Laatste blog berichten


Henk Ovink.jpg

Jeugdwaterschap bezoekt Deltares en het Binnenhof

Vrijdag 9 december was het weer zover: een nationale bijeenkomst van het Jeugdwaterschap. Deze keer een bijzondere. Er werd namelijk een bijna voltallig nieuw jeugdbestuur ge´nstalleerd.

Zevende Nationaal Deltacongres.png

Zevende Nationaal Deltacongres 2017

Op 3 november 2016 vond in Apeldoorn het Zevende Nationaal Deltacongres plaats. Het Jeugdwaterschap was erbij en brainstormde met bestuurders over de toekomst. Johannes doet verslag.