Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Blogs

2 dagen, 2 werkbezoeken

Sharona.jpg

Door Sharona Boonman
28 en 29 juni hebben wij een druk programma gehad. Vrijdag naar Den Haag en zaterdag op bezoek bij waterschap Regge en Dinkel.

Vrijdagochtend werden wij vroeg verwacht in Den Haag. Eerst hebben wij aan de hand van een presentatie meer informatie gekregen over het Deltaprogramma. Vervolgens hadden wij een gesprek met Wim Kuijken. Eerst vertelde Wim Kuijken iets over zichzelf en zijn taak als Deltacommissaris, vervolgens hadden wij de gelegenheid om vragen aan Wim Kuijken te stellen. Zelf vond ik het gesprek erg interessant, dit kwam vooral wegens het enthousiasme waarmee Wim Kuijken sprak en onze gedeelde ambitie voor water.

Na deze leerzame ochtend zijn wij gaan lunchen om vervolgens na een lange busreis te gaan kanoën in de Regge. 

Zaterdagochtend werden wij al vroeg verwacht in het waterschapshuis van Waterschap Regge en Dinkel. Na een presentatie over het werk van Waterschap Regge en Dinkel door Watergraaf Stefan Kuks werden wij aan het werk gezet. Waterschap Regge en Dinkel en Waterschap Velt en Vecht gaan fuseren, zij zullen in januari 2014 samen verdergaan onder de naam Waterschap Vechtstromen. In november zullen er verkiezingen worden gehouden voor een nieuw algemeen bestuur, aan ons is gevraagd hoe ervoor gezorgd kan worden dat voldoende jongeren gaan stemmen. Na de lunch kregen wij een mediatraining.

Al met al waren dit twee fantastische dagen!

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Blogs