Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Blogs

Corryenne Groen stelt zich voor!

Corryenne_bw.jpg

De jeugdwaterschapsbestuurder, Corryenne Groen (17), van het hoogheemraadschap van Rijnland stelt zich voor!

Mijn naam is Corryenne Groen. Ik ben 17 jaar, woon in Leiden, en ik ben jeugdbestuurder van het Hoogheemraadschap Rijnland. Ik zit in 6 Gymnasium van het Visser ’t Hooft Lyceum in Leiden. Na de middelbare school wil ik technische aardwetenschappen studeren op de Technische Universiteit Delft. In mijn vrije tijd ga ik graag naar muziek concerten of festivals en speel ik gitaar.

Ik ben bij het waterschap terecht gekomen via mijn vader. Hij is hydroloog en heeft contact met het Rijnland. Hij vertelde mij dat de functie voor jeugdbestuurder vrij was. Ik was gelijk geïnteresseerd en heb gesolliciteerd. Het lijkt mij erg interessant om me bezig te houden met de watervoorziening in en de problemen die daarbij komen kijken. Vooral in een land als Nederland is het erg belangrijk om daar veel aandacht aan te besteden. Ook lijkt het mij een leuke en leerzame ervaring waar ik later in mijn leven nog veel profijt van zal hebben. 

Ik kijk er naar uit om mij in te zetten voor het jeugdwaterschap en ik zal het met veel plezier doen.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Blogs