Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Blogs

Bezoek Jeugdwaterschapsbestuur aan Waterschap Noorderzijlvest

IMG_3279.JPG

Door Tijn Derks (16), bestuurslid waterschap Peel en Maasvallei.

Op 15 februari heeft het Jeugdwaterschapsbestuur een bezoek gebracht aan waterschap Noorderzijlvest. We startten de dag met een debattraining van het Nederlands Debat Instituut. We hebben hier onder meer leren spreken in het openbaar en hoe we een goede speech moesten opstellen.

Na afloop van deze interessante training en onze lunch zijn we gaan klimmen in klim centrum Bjoeks. Na een korte instructie heeft het merendeel van de jeugdbestuurders de klimwand beklommen. Dit heeft bij mij in ieder geval geleid tot flinke spierpijn de volgende dag.

Als afsluiting van de dag hebben we een bezoek gebracht aan een rioolgemaal in het centrum van de stad. We hebben hier onder meer gezien hoe het rioolwater uit het riool in een persleiding wordt gepompt om uiteindelijk te kunnen worden gezuiverd in een afvalwaterzuivering 8 kilometer verderop. Na afloop was het nog mogelijk om vragen te stellen.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Blogs