Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Blogs

Annick Groeneveld stelt zich voor

Annick Groeneveld.JPG

De nieuwe jeugdwaterschapsbestuurder Annick Groeneveld (13) van waterschap Noorderzijlvest stelt zich voor!

Ik ben Annick Groeneveld en ik ben 13 jaar. Sinds 1 januari 2014 ben ik de nieuwe vertegenwoordiger van het waterschap Noorderzijlvest in het nationaal jeugdwaterschap. Ik zit op het Zernike College (Atheneum plus) in de derde klas. Mijn hobby is saxofoon spelen en samen met mijn jongere zus speel ik in een band. Ik ben gek op dieren en ik ga graag de natuur in. 

Als jeugdwaterschapper hoop ik te bereiken dat meer jongeren geïnteresseerd raken in de  onderwerpen water en waterschappen. Samen met bestuurders en medewerkers van het waterschap Noorderzijlvest en leraren van mijn school wil ik leerzame projecten opzetten, die we in eerste instantie op het Zernike College kunnen uitvoeren, maar later ook op andere middelbare scholen. 

Zelf hoop ik heel veel te leren en veel nieuwe, interessante mensen te ontmoeten.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Blogs