Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Blogs

Het bezoek aan waterschap Zuiderzeeland

Marieke Heinenberg.jpg

Jeugdwaterschapper Marieke Heinenberg van waterschap Rivierenland vertelt over het bezoek van het jeugdbestuur aan waterschap Zuiderzeeland.

De ex-jeugdbestuurders vonden het tijd voor een reünie. Die is er op 13 juni eindelijk gekomen. Het was erg gezellig! De volgende dag had het huidige jeugdwaterschapsbestuur een programma bij waterschap Zuiderzeeland. We hebben het gehad over de calamiteiten die bij een waterschap komen kijken. We hebben uitleg gekregen over hoe een kwel achter een dijk ontstaat en hoe deze moete worden behandeld. 

Ook kregen we de opdracht om een wel te bouwen van zandzakken en wie als eerst 50 centimeter water in de wel had, was de winnaar. Daarna hebben we het dieselgemaal Wortman bekeken. Ten slotte zijn we in Almere gaan waterskiën. Zuiderzeeland, bedankt!

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Blogs