Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Blogs

Bezoek aan de Deltacommissaris in Kijkduin

Elisabeth van Rechteren Limpurg jeugdbestuurder Waterschap Groot Salland.jpg

Aan de kust in Den Haag werd het jeugdwaterschap op 2 december ontvangen door de Deltacommissaris Wim Kuijken. Elisabeth van Echteren, jeugdbestuurder namens waterschap Groot Salland, vertelt!

De Deltacommissaris heeft ons eerst een presentatie gegeven over de belangrijkste punten van de Deltaprogramma. Daarna heeft Nina ter Horst, onze jeugddijkgraaf, even het woord overgenomen. 

Jongeren en het Deltaprogramma

We hebben daarna de Deltacommissaris onze vragen gesteld en hij heeft ze met interesse en met begrip beantwoord. We hebben besloten dat we een Jongeren Deltacongres willen houden. Maar ook dat het misschien een optie is om een hoofdstuk in het Deltaprogramma te schrijven voor de jeugd. 

De Zandmotor

Helaas moesten we al vrij snel afronden. Ik vond onze ontmoeting in ieder geval zeer geslaagd. We kregen daarna nog een presentatie over de Zandmotor vlakbij Kijkduin. Het was heel interessant om te horen hoe ingenieurs en de natuur eigenlijk samenwerken om het huidige effect te krijgen. 

We konden de Zandmotor vanaf het dak van het hotel bekijken wat heel indrukwekkend was. Een leerzame middag met veel indrukken en wat zeker een vervolg gaat krijgen.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Blogs