Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Blogs

Nieuwe jeugdbestuurder: Freek

Freek Wallagh.jpg

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft Freek Wallagh (16) verwelkomd als nieuwe jeugdbestuurder. Freek stelt zich hier kort voor!

Mijn naam is Freek Wallagh en ik ben 16 jaar oud. Ik zit momenteel in 5 gymnasium van het Keizer Karel College in Amstelveen. Geen originele manier om een stuk over mijzelf te beginnen, maar wel een duidelijke.

Vertegenwoordigen

Ik was al een tijd actief in verschillende raden op mijn school, steeds bezig om mijn stem steeds meer gehoord te laten worden. Ik vertegenwoordig mijzelf in de leerlingenraad, de leerlingen van mijn school in de medezeggenschapsraad en heb nu de kans gekregen mij te laten horen in het waterschap en heel Nederland.

De jongeren in mijn waterschap vertegenwoordigen is een taak die ik graag op mij neem, en zeker eentje die de benodigde hoeveelheid aandacht nodig heeft. Een hoeveelheid die ik er zeker in zal steken!

Waterschap en jongeren

De onbekendheid van het waterschap onder de jongeren is een onweerlegbaar probleem, maar niet onoplosbaar. Daarom zal ik ook mijn uiterste best doen om zowel het waterschap bij de jongeren te betrekken, als andersom. Social media wordt door het waterschap nog niet genoeg benut om dit te laten gebeuren en ook het actief aangaan van gesprekken met de jongeren die betrokken zijn met het water is belangrijk.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd doe ik aan atletiek, en spendeer zo veel mogelijk tijd met mijn vrienden. Ook doe ik mee aan debat- en speech wedstrijden, waaraan ik al meerdere succesvol heb afgesloten!

Als ik iets moet meegeven aan iedereen die volhoudend genoeg was dit hele stuk te lezen, is het dat ik zal proberen altijd bereikbaar te zijn voor vragen of opmerkingen, omdat dit de eerste stap is om jullie bij het waterschap te betrekken!

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Blogs