Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Nieuws

Word jij de nieuwe jeugdbestuurder van waterschap De Dommel?

ECARD-Duik-jij-on-het-bestuur.png

Waterschap De Dommel wil jongeren meer betrekken bij het werk van het waterschap en is daarom op zoek naar een jeugdwaterschapsbestuurder die meedenkt over water, waterbeheer en de waterschappen.

In de functie als jeugdbestuurder ben je ambassadeur en jeugdvertegenwoordiger van waterschap De Dommel. Je wordt betrokken bij de activiteiten die het waterschap organiseert voor jongeren en je geeft je advies aan het waterschap over het bereiken en betrekken van jongeren bij de werkzaamheden van het waterschap.

Wat ga je doen?

Ook heb je ongeveer 8 keer per jaar een bijeenkomst met het landelijke jeugdbestuur (doordeweeks of op zaterdag). Je promoot tijdens deze dagen de waterschappen en deelt ervaring met andere jeugdwaterschappers. Zo ga je bijvoorbeeld in gesprek met Tweede Kamerleden, de minister van Onderwijs en krijg je een media- en debattraining.

Met je school worden afspraken gemaakt als een bijeenkomst onder schooltijd valt. Het kost je gemiddeld 8 uur per maand. De regel is wel dat school (proefwerk etc.) altijd vóór gaan.

Meld je aan!

Heb je interesse? Kijk dan voor meer informatie op de website van waterschap De Dommel!

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Nieuws