Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Nieuws

Nine nieuwe aanwinst jeugdwaterschap!

NineJeugdwatergraaf.jpg

Nine van Hemert uit Boxtel is, uit de 16 ge´nteresseerde jongeren, gekozen als nieuw jeugdbestuurslid van waterschap De Dommel. Op 4 januari werd zij door watergraaf Peter Glas ge´nstalleerd.

Nine volgt Joeri Renes uit Best op die sinds september 2012 jeugdbestuurslid was. Nine gaat zich zowel landelijk als voor De Dommel inzetten om jongeren meer te betrekken bij water, waterbeheer en het waterschap.

Nine van Hemert is 14 jaar en volgt de derde klas van het gymnasium op het JRL in Boxtel. Nine heeft een passie voor dansen. Ze ziet het als een uitdaging om meer te leren over het waterschap.

Betrokkenheid van jongeren bij water vergroten

Nine: “Het lijkt me heel leuk en interessant om meer te weten en te leren over water en de rol van het waterschap. Ik zie het als een uitdaging die kennis te vertalen richting andere jongeren om zo de betrokkenheid bij water te vergroten. Daarnaast spreekt het politieke mij erg aan. Het lijkt me heel bijzonder om met Tweede Kamerleden in gesprek te gaan. Ik heb er super veel zin in”.

Lees meer op de website van waterschap De Dommel.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Nieuws