Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Nieuws

Roos is de nieuwe Jeugdwaterschapsbestuurder van Zuiderzeeland!

Roos van den IJssel.JPG

Roos van den IJssel (16) uit Lelystad is de nieuwe jeugdbestuurder van waterschap Zuiderzeeland. Ze neemt het stokje over van Marit Huzen.

Roos versterkt namens waterschap Zuiderzeeland het Nationale Jeugdbestuur van de waterschappen. Met de ideeën van de jeugdbestuurder over waterbeheer gaat het waterschap nu en in de toekomst aan de slag. Een groot onderdeel daarvan is het betrekken van jongeren bij het werk van het waterschap.

Roos: “Ik hoop dat ik kan bereiken dat als ik zeg dat ik Jeugdwaterschapsbestuurder ben, dat dan het stukje ‘waterschap’ cool en leuk is.” 

Jongeren verantwoordelijkheid geven binnen het waterschap is volgens Roos de beste manier. Het komende jaar gaat zij hard aan de slag om het werk van het waterschap cool en leuk te maken voor jongeren!

Nationaal Jeugdbestuur

Vier keer per jaar komt het Nationale Jeugdwaterschapsbestuur bijeen. Ook zijn de Jeugdwaterschappers als ambassadeurs aanwezig bij bijeenkomsten en congressen over water en waterbeheer. Voor Zuiderzeeland is Roos het gezicht voor jongeren binnen Flevoland. 

Bron: waterschap Zuiderzeeland

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Nieuws