Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Nieuws

Waterschappen zoeken jeugdbestuurders

Jeugdwaterschap 150 x 100px.jpg

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) en waterschap Hollandse Delta zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste jeugdbestuurders met lef.

Zij zijn ambassadeur en denken mee over het bereiken en betrekken van jongeren bij het werk van het waterschap.

WDODelta zoekt 1 jeugdbestuurder die het waterschap komt versterken. Waterschap Hollandse Delta is op zoek naar 2 nieuwe jeugdbestuurders. Bij beide waterschappen kun je per 1 januari 2017 beginnen.

Jeugdwaterschapsbestuur

De Nederlandse waterschappen hebben een landelijk jeugdwaterschapsbestuur dat meedenkt over water, waterbeheer en waterschappen. Het jeugdwaterschap is een groep jongeren tussen de 14 en 17 jaar die de verschillende waterschappen vertegenwoordigt.

Ambassadeurs

De jeugdbestuurders zijn de jongerenambassadeur van WDODelta en waterschap Hollandse Delta. Zij worden betrokken bij de activiteiten die het waterschap organiseert voor jongeren en geven het waterschap advies over het bereiken en betrekken van jongeren bij de werkzaamheden van het waterschap.

Voor wat hoort wat

De jeugdbestuurder doet waardevolle leerervaring op, leert veel over water, breidt zijn sociale vaardigheden uit en krijgt een uitgebreid netwerk door het hele land. Ongeveer 6 keer per jaar heeft hij of zij een bijeenkomst met het landelijk jeugdbestuur. Er staat een onkostenvergoeding tegenover.

Meer weten?

Meer informatie over de vacature bij WDODelta vind je op de website van het waterschap. Solliciteren kan tot en met 20 november door een e-mail met motivatie te sturen. 

Meer informatie over de vacature waterschap bij Hollandse Delta vind je op de website van het waterschap. Solliciteren kan tot 30 november via dit sollicitatieformulier.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Nieuws