Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Nieuws

Nieuwe jeugdbestuurder voor Rijn en IJssel

foto_mees_groen.jpg

Op 8 november nam waterschap Rijn en IJssel afscheid van jeugdbestuurder Marouan Moussi en werd nieuwe jeugdbestuurder Mees Groen welkom geheten.

Dijkgraaf Hein Pieper vroeg Marouan naar zijn bevindingen van de afgelopen 2 jaar. Moussi: "Het meest indrukwekkende was de studiereis naar Marokko die ik samen met andere jeugdbestuurders maakte. Het waterbeheer is daar zo anders geregeld dan bij ons! 

Foto's en indrukken van de reis naar Marokko

Wilde Moussi zijn opvolger nog iets meegeven? "Ja! Ga aan de slag met het jongerenpanel." Dat gaat Mees de komende tijd doen. Heb je interesse om mee te doen met het jongerenpanel? Stuur dan een bericht naar communicatie@wrij.nl.

Mees gaat onder andere vloggen voor het waterschap. Hij gaat op zoek naar antwoorden op de vraag die bij hem en andere jongeren leven op het gebied van klimaatverandering. Binnenkort verschijnt zijn eerste vlog.

Hier stelt Mees zich uitgebreid voor

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Nieuws