Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Nieuws

Hollands Noorderkwartier zoekt jeugdbestuurder

Hollands Noorderkwartier zoekt jeugdbestuurder 150x100px.jpg

Ben jij tussen de 14 en 17 jaar en wil je meedenken over het waterbeheer in Noord-Holland? Dan is hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) op zoek naar jou!

De functie jeugdbestuurder is leuk én leerzaam. Je bent waterambassadeur voor de jeugd en leert alles over water.

En water is hot! Want hoe houden we hier droge voeten nu het steeds vaker stevig regent? Hoe zorgen we ervoor dat we in het laaggelegen Noord-Holland veilig kunnen blijven wonen als de zeespiegel stijgt en de bodem daalt? En hoe kunnen we van afvalwater nieuwe energie en grondstoffen maken? Allemaal boeiende zaken waar jij je mee bezig kunt gaan houden.

Wat doet een jeugdbestuurder?

De afgelopen 2 jaar was Luuk Zaal jeugdbestuurder van HHNK. Hij heeft veel leuke en interessante activiteiten ondernomen om jongeren waterbewuster te maken op scholen en bij educatieprogramma's. Ook voor de nieuwe jeugdbestuurder staan er weer veel leuke dingen op het programma. Voor een actieve inzet krijg je een jaarlijkse financiële vergoeding.

Nationale Jeugdwaterschap

De jeugdbestuurder maakt deel uit van het Nationale Jeugdwaterschapsbestuur. Dit is een groep jongeren die de Nederlandse waterschappen vertegenwoordigt. Met andere enthousiaste jongeren ben je waterambassadeur en bedenk je ideeën hoe we jongeren nog meer kunnen betrekken bij het waterbeheer. Je vergadert en gaat samen op stap. Soms zelfs naar de minister.

Meld je aan

Wil jij meedenken en -praten over het waterbeheer en waterambassadeur worden voor de jongeren? Meld je aan vóór maandag 28 november en wie weet zet jij vanaf 2017 water op jouw cv. Op www.hhnk.nl/jeugdbestuurder vind je alle informatie over deze leuke functie en een formulier om te solliciteren.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Nieuws