Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

Nieuws

Nieuwe jeugdbestuurder voor waterschap Drents Overijsselse Delta

Anna Spijkervet.jpg

Anna Spijkervet uit Wanneperveen is vanaf 1 januari 2017 de nieuwe jeugdbestuurder van waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta).

Voor een periode van 2 jaar denkt zij mee over het bereiken en betrekken van jongeren en neemt ze zitting in het landelijke Jeugdwaterschap. Tijdens de bestuursvergadering op dinsdag 31 januari 2017 wordt Anna officieel geïnstalleerd. 

Omdat de huidige jeugdbestuurder de leeftijdsgrens van 18 jaar bereikt, zocht en vond het waterschap een geschikte opvolger. Anna is 15 jaar en zit op het vwo bij scholengemeenschap Stad en Esch in Meppel. Daar volgt ze de profielen Natuur & Gezondheid en Natuur & Techniek.

Jongste visitekaartje

Als WDODelta’s jeugdbestuurder is Anna het ‘jonge visitekaartje’ van het waterschap. Ze wordt  betrokken bij activiteiten die het waterschap organiseert en denkt mee over het betrekken van jongeren bij het werk van het waterschap. Dat is erg divers: van het versterken van dijken tot aan het schoonmaken van rioolwater en van het aanleggen van waterbergingen en vistrappen tot aan het vangen van muskusratten.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Share |

Nieuws