Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Even voorstellen: het jeugdwaterschapsbestuur

Rieke Brouwer

Rieke Brouwer

Amstel, Gooi en Vecht

Functie : Bestuurslid

Leeftijd: 16

Woonplaats: Amsterdam

Website: http://www.agv.nl


26% van Nederland ligt onder de zeespiegel en toch weten veel mensen niet wat de waterschappen zijn. Mensen zien droge straten en schoon drinkwater als vanzelfsprekend, maar dit is alleen zo omdat onze waterschappen daarvoor zorgen. Met een stijgende zeespiegel en een toename van stortbuien is hun taak alleen maar belangrijker geworden.

Als jeugdbestuurder van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht wil ik dit bij jongeren onder de aandacht brengen. Omdat het natuurlijk een super leuk onderwerp is, maar ook omdat het belangrijk is.

Mijn naam is Rieke Brouwer, ik ben 16 jaar oud en ik zit in klas 5 op het St. Ignatiusgymnasium in Amsterdam. Ik heb er heel veel zin in om het komende jaar de jeugdbestuurder van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht te zijn en met andere jongeren in gesprek te gaan over het belang van het waterschap.


 « Terug