Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

 Agenda

Even voorstellen: het jeugdwaterschapsbestuur

Roos Postmus

Roos Postmus

Amstel, Gooi en Vecht

Functie : Bestuurslid

Leeftijd: 17

Woonplaats: Amstelveen

Website: http://www.agv.nl


Ik ben Roos Postmus en ik ben 17 jaar oud. Op dit moment zit ik in 5 atheneum op het Keizer Karel College in Amstelveen.

Op school hou ik me veel bezig met presenteren en debatteren. Dit is ook de reden dat ik me begon te interesseren voor de waterschappen. Hoe langer ik er nu mee bezig ben, hoe meer ik merk dat het zo belangrijk is in ons dagelijks leven. Het is een groot probleem dat veel mensen zich niet bewust zijn van het idee dat droge voeten helemaal NIET normaal zijn in Nederland, maar dat hoeft geen probleem te blijven.

Veel mensen krijgen naast zwemles in de vroege jeugd nooit te maken met water. Die mensen hebben überhaupt al geen idee van het bestaan van de waterschappen. Dit moeten en kunnen we veranderen door gebruik te maken van de zwakte van jongeren, dat is social media. Ik wil me vooral daarop gaan focussen. Zodat iedereen bewuster wordt van het belang van onze waterschappen!


 « Terug