Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

 Agenda

Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

01-Juni 09:00


Bezoek aan hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

02-Juni 09:00


Vakkanjers Live Event

14-Juni 09:00


Werkbezoek aan nader te bepalen waterschap

21-Sep. 09:00


Even voorstellen: het jeugdwaterschapsbestuur

Hidde Bos

Hidde Bos

Waterschap Limburg

Functie : Bestuurslid

Leeftijd: 15

Woonplaats: Sevenum

Website: https://www.waterschaplimburg.nl


Ik ben Hidde Bos en ik ben 15 jaar oud. Ik woon in Sevenum en zit in de derde klas VWO van het Dendron College in Horst. Als ik naar school ga, fiets ik door een gebied waar veel beekjes stromen. Als kleuter ging ik al met mijn vader mee naar de schapen, die onder andere lopen in gebieden van het waterschap. Ik vond dit altijd heel leuk.

Ik houd van voetbal en gezellig samen zijn met mijn vrienden.

Water is heel belangrijk voor iedereen. Omdat het klimaat zo snel verandert, wordt het nog  belangrijker om water goed te beheren. Het is noodzakelijk voor de toekomst dat ook jongeren hierbij betrokken raken. Ik hoop een rol te kunnen spelen om andere jongeren enthousiast te krijgen voor het werk van het waterschap. Natuurlijk lijkt het mij ook heel leuk en leerzaam om jeugdwaterschapbestuurder te zijn en veel nieuwe mensen te leren kennen.


 « Terug