Om deze website goed te laten functioneren maakt deze website gebruik van cookies. Zonder cookies zijn sommige delen van deze website niet functioneel. Bijvoorbeeld de webshop. Daarnaast gebruiken wij Google analytics om de inhoud van deze website, voor de bezoeker zo prettig mogelijk te laten ervaren.

 Agenda

Even voorstellen: het jeugdwaterschapsbestuur

Tim van Marrewijk

Delfland

Functie : Bestuurslid

Leeftijd: 17

Woonplaats: Naaldwijk

Website: http://www.hhdelfland.nl


Mijn naam is Tim van Marrewijk ik ben 17 jaar oud en ik zit op het Groene Lyceum. Als hobby doe ik aan voetbal. Toen we op school te horen kregen dat er een functie als jeugddijkgraaf van het hoogheemraadschap van Delfland vrijkwam, was ik gelijk enthousiast. Na het schrijven van een motivatiebrief en het vervolgens houden van een presentatie kan ik met trots zeggen dat ik de nieuwe jeugddijkgraaf van Delfland ben!

Als jeugddijkgraaf van Delfland wil ik me graag inzetten om jongeren het belang van waterschappen duidelijk te maken. Nederland is namelijk het enige land met waterschappen! En ja, zonder die waterschappen is het onmogelijk om droge voeten te houden.

Juist dit laatste punt is extreem belangrijk om duidelijk te maken aan jongeren. Want het zijn toch zeker de jongeren van nú die in de toekomst het Nederlandse land moeten drooghouden!


 « Terug